Munters Makelaardij

Plannen om te verkopen?

Wilt u uw huis verkopen en zoekt u een professionele en deskundige verkoopmakelaar? Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning. U mag rekenen op de meest complete dienstverlening voor een soepele verkoop van uw woning. Samen gaan we voor een goede verkoopprijs tegen de beste voorwaarden. 

Laat u goed adviseren

Uw makelaar geeft de juiste tips om uw woning goed te verkopen. Tijdens alle stappen van het proces staat uw makelaar aan uw zijde. Een uitgebreide woningopname, professionele fotografie, hulp bij het invullen van verschillende formulieren, fijne bezichtigingen en natuurlijk sterke onderhandelingen voor een mooie verkoopprijs en goede voorwaarden. Uiteindelijk maken wij de koopovereenkomst op en begeleidt uw makelaar het ondertekenen door kopers en verkopers. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd en bereikt u het beste resultaat.

Of doet graag zelf mee?

Als u het leuk vindt om de woning zelf te verkopen of iets wil besparen op de makelaarskosten, dan mag u ook zelf de bezichtigingen verzorgen. In dat geval geeft uw makelaar een deskundig verkoopadvies om de woning zo goed mogelijk te verkopen. Daarna verzorgen wij een goede presentatie van de woning, zodat zoveel mogelijk mensen op uw woning zullen reageren. Tijdens de onderhandelingen zet uw makelaar zich in om de beste verkoopprijs en voorwaarden voor u te realiseren. Natuurlijk stellen wij ook de koopovereenkomst op. Op deze manier gaan we samen voor een mooi resultaat.

“Het contact verliep zeer prettig en goed, alles was duidelijk en helder. De woning was met goed advies snel verkocht, ook de bezichtigingen werden in goed overleg gepland. Veel meer toelichting is niet nodig, dit is gewoon een goede makelaar!”

In zeven stappen uw woning verkocht