Munters Makelaardij

Onafhankelijk hypotheekadvies

Aansluitend op het ondertekenen van de voorlopige koopovereenkomst kunnen we direct een afspraak maken voor een adviesgesprek met onze hypotheekadviseur. Tijdens dat gesprek worden alle kosten van aankoop en financiering van een woning helder in beeld gebracht. Daarnaast wordt een onafhankelijke vergelijking gemaakt tussen alle verschillende aanbieders.

Uw financieel plan

We denken actief mee over belangrijke momenten in het leven. Soms gaat het over onderwerpen op korte termijn, soms juist op langere termijn. Bijvoorbeeld over samenwonen, inkomen, ondernemen en pensioen. Ook staan we stil bij moeilijke gebeurtenissen, zoals echtscheiding, overlijden en uw nabestaanden. Want juist op deze momenten kan een goed financieel plan het verschil maken.

Verzekeringen

Voordat u de nieuwe woning betrekt regelen wij ook al uw verzekeringen. We bespreken eerst welke dekking noodzakelijk is in uw persoonlijke situatie. Daarna gaan wij op basis van goede voorwaarden en een eerlijke premie op zoek naar de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wilt u eerst kennismaken? Bel ons gerust of maak direct een afspraak. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertellen over uw mogelijkheden. 

Aanbevolen diensten