Munters Adviesgroep BV

Onafhankelijk hypotheekadvies

Aansluitend op het ondertekenen van de voorlopige koopovereenkomst kunnen we meteen een afspraak maken voor een adviesgesprek met onze hypotheekadviseur. Tijdens dat gesprek worden alle kosten van aankoop en financiering van een woning helder in beeld gebracht. Daarnaast wordt een onafhankelijke vergelijking tussen alle aanbieders.

Zorgeloos leven en wonen

We denken actief mee over belangrijke momenten in het leven. Soms gaat het over onderwerpen op korte termijn, soms juist op langere termijn. Bijvoorbeeld over samenwonen, inkomen, ondernemen en pensioen. Ook staan we stil bij moeilijke gebeurtenissen, zoals echtscheiding, overlijden en uw nabestaanden. Want juist op deze momenten kan een goed financieel plan het verschil maken.

Verzekeringen

Voordat u de nieuwe woning betrekt regelen ook al uw verzekeringen. We bespreken eerte welke dekking noodzakelijk is in uw persoonlijke situatie. Daarna gaan wij op basis van goede voorwaarden en een eerlijke premie op zoek naar de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wilt u eerst kennismaken of alleen wat vragen stellen? Bel ons gerust op 030-2080888 of maak een afspraak om vrijblijvend onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken. Wij horen graag uw wensen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Aanbevolen diensten