Munters Makelaardij

Plannen om te kopen?

Uw makelaar kan u bijstaan als aankoopmakelaar. Wij staan naast u bij het maken van keuzes tijdens uw zoektocht, doen zorgvuldig onderzoek en geven een deskundig advies over de specifieke omstandigheden. Wij kennen de woningmarkt goed, waardoor u er zeker van bent dat u de juiste woning koopt voor de beste prijs en voorwaarden.

Kennis van zaken

Uw makelaar heeft bovendien veel ervaring met onderhandelingen en verstand van wet en regelgeving. Een extra voordeel is dat wij kunnen helpen bij het regelen van een bouwkundige keuring, taxatie en uw hypotheek: onafhankelijk, deskundig en advies op maat.

Volledig ontzorgd

Uw makelaar biedt meer dan alleen makelen. Wij verzorgen stap voor stap de aankoop van uw nieuwe woning. Alle zaken rondom de aankoop, bouwkundige keuring, taxatie, hypotheek, de notaris en zelfs de verzekeringen kunnen wij voor u uit handen nemen. 

“Harold heeft ons uitstekend geholpen zowel als aankoopmakelaar als hypotheekadviseur. Ten eerste heeft hij gewoon heel veel kennis van zaken, dat geeft vertrouwen dat je bij hem in goede handen bent. Daarnaast was hij in het gehele traject erg flexibel, uitstekend bereikbaar en heeft hij ons uiteindelijk heel snel en naar volle tevredenheid door dit proces geloodst. Ik raad hem dan ook van harte aan!”

In zeven stappen naar uw eigen woning